Over Week van de Mediation

Van maandag 31 oktober 2022 om 11:00 uur t/m vrijdag 4 november 2022 om 17:00 uur

Van 31 oktober tot en met 4 november vindt de zesde editie van de Week van de Mediation plaats.

Initiatiefnemer en organisator van deze week is de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv), de beroepsvereniging voor mediators met ruim 1.600 aangesloten leden.

Voor wie?
Deze speciale week is bedoeld voor iedereen die geinteresseerd is hoe mediation en geschilbemiddeling het leven makkelijker kunnen maken.

Wat wordt er gedaan?
In deze week worden door mediators verschillende activiteiten door het hele land georganiseerd, en vindt u via verschillende mediakanalen meer informatie over conflictbemiddeling.
Ga voor het overzicht met activiteiten tijdens de Week van de Mediation naar de website: https://weekvandemediation.nl/programma

Ook een bijdrage leveren aan de Week van de Mediation?
Kunt u uw steun verlenen aan de Week van de Mediation? Via de website www.weekvandemediation.nl kunt u uw activiteiten aanmelden. Via deze website vindt u ook vele adviezen om activiteiten te organiseren, locaties te kiezen en ruchtbaarheid aan uw activiteiten te geven.

Het zou fantastisch zijn als u dit jaarlijks terugkerend initiatief kunt ondersteunen en daarmee mediation in Nederland meer bekendheid kan geven. En wie weet, misschien houdt u er waardevolle leads aan over!

Ga naar www.weekvandemediation.nl

Voeg toe aan je agenda