Over NMv Webinar - Conflictvaardig op het werk via arbeidsmediation

vrijdag 24 maart 2023 van 16:00 uur tot 18:00 uur

De NMv organiseert een aantal webinars voor leden in diverse specialisaties. Een leuke, informatieve en leerzame manier om kennis te maken met verschillende richtingen waarin mediation zich ook blijft ontwikkelen. Én tevens 2 PE-punten per webinar verdiend kunnen worden.

Op 24 maart staat het tweede webinar op de agenda "Conflictvaardig op het werk via arbeidsmediation". Dit webinar is ontwikkeld voor iedereen die betrokken is bij een arbeidsmediation.

In dit webinar gaan Jan Plevier en Frank Emmelot in op het conflict als bron van ontwikkeling. Hierin komen onder andere de NVAB-Richtlijn Conflicten in de werksituatie voor het handelen van de bedrijfsarts, STECR Werkwijzer Arbeidsconflicten en het SCARF-model aan de orde. 

Wij brengen het multidisciplinaire karakter van arbeidsmediation tot uitdrukking in deze workshop. Onderstroom (menselijk gedrag) en bovenstroom (geld en rechtsregels). Dit brengt ook tot uitdrukking dat arbeidsmediation een specialisme is zoals in juni 2022 omarmd door de Tweede kamer. Verder kijken wij naar de rol van mediator als er al escalatie is en ook naar de kansen om door middel van conflictvaardigheid vroeger onnodige escalatie te voorkomen.

  • Jan Plevier en Frank Emmelot

Jan en Frank NMvJan Plevier en Frank Emmelot hebben beiden meer dan 20 jaar ervaring als MfN registermediator. Jan en Frank begeleiden conflicten en samenwerkingsvraagstukken in de werksfeer als mediator in teams en maatschappen. Daarnaast zijn Jan en Frank trainer en docent voor mediators in opleiding, HR- professionals, bedrijfsartsen, casemanagers, ziekenhuisbestuurders, advocaten en andere professionals. In mei 2022 verscheen bij uitgeverij Boom hun boek “Conflictvaardig op het werk”. Voor meer informatie zie hun website: www.interventium.nl

Let op! Er zijn een maximaal aantal plaatsen beschikbaar. Dus meld je nu aan!

Dit webinar is geaccrediteerd door:
MfN cropped-Logo_2021_2

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Informatie

Prijzen

Deelname aan het webinar is gratis.
Voor deze bijeenkomst ontvang je 2 CPD (ADR) en/of PE-punten (MfN is goedgekeurd).

Locatie

Online

Voeg toe aan je agenda

Google Agenda