Over Algemene Ledenvergadering

donderdag 8 juni 2023 van 10:00 uur tot 13:00 uur

Er gebeurt veel binnen onze vereniging! Denk aan de lobby richting de politiek, de invulling van de Week van de Mediation, de webinars en kenniscarrousels, het Tijdschrift Conflicthantering. Er staan bestuurderswisselingen op de agenda. Uiteraard staan op de ALV de goedkeuring van de financiële jaarstukken op de agenda.

Kortom, veel stof en positieve ontwikkelingen om met elkaar te bespreken. Er is werk aan de winkel om niet alleen onze vereniging, maar vooral ons vak nóg beter op de kaart te zetten. In het belang van de samenleving en vooral voor onze leden zoals u. Uw mening, ideeën en inzet zijn dus belangrijk!

Na afsluiting van de vergadering gaan we lunchen en met elkaar netwerken. Om 13.00 uur gaan we met zijn allen weer huiswaarts.

Wij hebben deze keer als locatie gekozen voor Restaurant Vuur, op het adres Hilversumsestraatweg 4 te Baarn (www.restaurantvuur.nl). De locatie is met het OV goed bereikbaar, er stopt een bus recht voor de deur van het restaurant. De start van de vergadering is 10.00 uur. Er staat vanaf 09.30 uur koffie/thee met iets lekkers voor je klaar.

Heeft u zich al aangemeld, dan is dat niet meer nodig. Heeft u dit nog niet gedaan, klik dan op de button om u aan te melden.

Heel graag tot 8 juni!

Programma

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Informatie

Locatie

Restuarant Vuur
Hilversumsestraatweg 4
3744 KC Baarn