Over NMv Webinar Cross-border mediation en interculturele aspecten

donderdag 21 december 2023 van 16:00 uur tot 18:00 uur

De NMv organiseert een aantal webinars voor leden in diverse specialisaties. Een leuke informatieve en leerzame manier om kennis te maken met verschillende richtingen waarin mediation zich ook blijft ontwikkelen. Ook kunnen er 2 PE-punten per webinar worden verdiend. 

Op 21 december 2023 staat het laatste webinar van 2023 op de agenda. Dit webinar wordt gepresenteerd door Manon Schonewille. In dit webinar maak je kennis met cross-border mediation en interculturele aspecten. Dit webinar biedt jou zowel inzicht als strategieën om effectief om te gaan met uitdagingen op het gebied van grensoverstijgende bemiddeling.

Het volgende komt aan de orde:
- Verdiepen in mogelijke valkuilen van grensoverstijgende bemiddeling
- Waardevolle inzichten en tips over aanpak en voorbereiding
- Belangrijke punten en dilemma´s waar je mogelijk tegenaan loopt
- Toepasselijke wetgeving
- Culturele aspecten
- Mediationproces
- Casestudie

Over Manon Schonewille
Foto Manon Schonewille
Manon Schonewille is een internationaal erkende Business Mediator. Sinds 1996 actief op een breed gebied van zakelijke en werkplek gerelateerde conflicten, in het bijzonder ook in internationaal verband en in interculturele settings. Zij mediate in het Nederlands, Engels en Duits. Manon is gespecialiseerd in contractenrechtelijke geschillen, zakelijke kwesties, arbeidsgeschillen en samenwerkingsvraagstukken.

Manon Schonewille heeft in vijf continenten professionals getraind in mediation- en onderhandeltechnieken. Ze adviseert bedrijven en organisaties over conflictmanagement, onderhandelen en het opzetten van programma's voor geschillenpreventie. Ze heeft daarnaast veel kennis van onderhandelen en mediation advocacy. In de Who is Who Legal wordt zij door peers aanbevolen als “a serious name in the industry” en “a source of innovative thoughts, which she utilizes in commercial disputes.”

Manon is partner in opleidingsinstituut The Academy of Legal Mediation te Rotterdam en co-founder van Mundi Mediatores, een proces design en mediator matching service voor zakelijke gebruikers met de missie om zakelijke mediation over de grenzen heen te faciliteren.

Wil je dit niet missen? Meld je dan snel aan!

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Informatie

Prijzen

Deelname aan dit webinar is gratis.
Voor deze bijeenkomst ontvang je 2 CPD (ADR) en/of PE-punten (MfN is in aanvraag). 

Locatie

Online

Voeg toe aan je agenda

Google Agenda