Over NMv Webinar Scheiding, Samengestelde gezinnen en ondernemingen

woensdag 13 maart 2024 van 15:00 uur tot 17:00 uur

De NMv organiseert een aantal webinars voor leden in diverse specialisaties. Een leuke, informatieve en leerzame manier om kennis te maken met verschillende richtingen waarin mediation zich ook blijft ontwikkelen. Tevens kun je 2 PE-punten per webinar verdienen.

Op woensdag 13 maart 2024 staat het webinar ´Scheiding, Samengestelde gezinnen en ondernemingen´ op de agenda. Dit webinar wordt gepresenteerd door Erik Baijens van AMV Opleidingen. In dit webinar worden de uitdagingen belicht waar scheidingsprofessionals mee te maken kunnen krijgen bij het afhandelen van een scheiding waar een bedrijf bij betrokken is. Ook wordt onderzocht hoe het leven na de scheiding doorgaat, met nieuwe relaties die leiden tot samengestelde gezinnen - opnieuw met ondernemingen.

De volgende onderwerpen komen onder andere aan de orde:

  • Scheiden en onderneming aan de bemiddelingstafel afwikkeling: Welke factoren spelen een rol? Relatievermogensrecht, Eenmanszaak, BV, Waarde onderneming, Inkomen uit onderneming, Winst uit onderneming

  • Preventieve mediation
  • Relatietypen
  • Testamenten
  • En nog veel meer.....

Over Erik Baijens

Scherm­afbeelding 2023-09-24 om 14.43.15

Erik Baijens is een bevlogen en ervaren trainer, MFP-financieel planner (hij is afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, ICR-Coach, Registermediator en Register Scheidingsadviseur. Naast het geven en ontwikkelen van diverse trainingen en opleidingen heeft hij de ambitie om het allerbeste uit cursisten te halen. Hij is als geen ander in staat om mensen op een inspirerende wijze in beweging te zetten.

Erik zijn motto is: “Doen.”

Kom je ook? Meld je nu aan!

Dit webinar wordt geaccrediteerd door:

MfN cropped-Logo_2021_2logo-adr

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Informatie

Prijzen

Deelname aan het webinar is gratis.
Voor deze bijeenkomst ontvang je 2 CPD (ADR) en/of PE-punten (MfN). 

Locatie

Online

Voeg toe aan je agenda

Google Agenda