Mediation, Top of Mind!

Uit onderzoek bij onze ambassadeurs kwam naar voren dat dit onderwerp speelt en leeft bij onze leden, vandaar dat we TOPspreker Patrick van Gils hebben aangetrokken om ons daarin mee te nemen. Want luisteren kunnen we als Mediator als de beste, en onze commerciële bescheidenheid siert ons, echter willen we mediation over de bühne brengen dan zullen we nog wat meer bagage mee dienen te nemen om succesvol als ondernemer te zijn en te blijven.

Patrick zal ons allen op zijn toegankelijke, meeslepende en zeer kundige wijze meenemen in de wereld van succesvol pitchen en presenteren, waardoor een ieder in staat is meer waardevolle klantcontacten te creëren en voor zich te winnen. Iets om naar uit te kijken!

Ook top of mind en daarom aansluitend bij het thema ‘Mediation, top of Mind’ is de ontwikkeling en introductie van de Engelse taal in mediationland. Steeds vaker zijn mediatons in het Engels en dan blijkt dat dit toch best even anders ligt qua terminologie dan het ons zo vertrouwde Nederlandse mediationjargon.

Welke do’s en don’ts zijn er en welke tips & tricks maken je zekerder op dit vlak. Niccola van Branchout zal ons meenemen in deze vocabulaire jungle waardoor deelnemers aan deze workshop zich ontwikkelen in sophisticated taalgebruik tijdens mediations. We verwachten dat ook deze workshop enorm aansluit, dus zorg dat je snel bij bent zodra de aanmeldingsprocedure van start gaat.
En natuurlijk bieden we nog een paar prachtige Top-of-Mind-workhops aan; dus voor ieder wat wils! Voor de gevolgde workshops ontvangt men uiteraard PE-punten. Meer informatie over de PE-Carrousel in de volgende nieuwsbrief.

Tijdens de ALV zal Janine Janssen, lector Avans en criminologe van origine, een presentatie houden over het thema ‘Veiligheid in afhankelijkheid’; een actueel thema waarbij Janine de aanwezige leden bij de ALV mee zal nemen in de wereld van criminologie en de bemiddelende rol van mediation aldaar.

Aan het einde van de dag wordt tijdens de aansluitende borrel genetwerkt, dit keer op bijzonder wijze: per specialisme onder begeleiding van een themabegeleider. Dus volop ruimte voor verbinding en het opdoen van kennis tijdens deze bruisende PE-Carrousel!

Houd de mailing van de NMv dus in de gaten, want vol is vol!