NMv organiseert tweede gratis online seminar/webinar

webinar.jpg.webp

Wat een overweldigende reacties hebben we ontvangen op de gratis online seminar! In nog geen 48 uur ontvingen we meer dan 100 aanmeldingen voor de seminar op 24 maart.

Daarom organiseren we op dinsdag 31 maart van 19.00 tot 20.00 uur nogmaals de online seminar: Toolkit voor succesvolle online mediation.

Wil jij in deze tijd van social distancing toch je dienstverlening op professionele en effectieve wijze voortzetten? Meld je dan nu aan voor de seminar. Aanmelden kan via info@mediatorsvereniging.nl.

Wees er snel bij, want de aanmeldingen lopen nog steeds binnen en ook voor deze seminar geldt een max van 100 deelnemers.

Manon Schonewille is de facilitator van het seminar en zal de volgende thema’s bespreken:

  • Toepassen van online mediation, in welke gevallen kun je dat beter wel/niet doen?
  • De technische mogelijkheden van online mediation met een platform als ZOOM, hoe voer je daar groeps- en individuele gesprekken mee?
  • De administratieve /juridische kant van online mediation: hoe ga je met de ondertekening van de mediationovereenkomst om, hoe leg je afspraken vast?
  • Wat is het verschil met face-to-face mediation; aandachtspunten voor interventies, stap voor stap.
  • Best practices: tips & tricks voor online mediation; de online mediator checklist.

Het is een interactief seminar met volop ruimte voor vragen. Mocht je nu al een vraag hebben, post die in de NMv-LinkedIn groep.

Door het organiseren van dit seminar wil de NMv haar leden helpen om in deze lastige tijden de kwaliteit van de dienstverlening op en top te houden.