NMv biedt luisterend oor in coronatijd met 0800-MEDIATION

0800 beeld.JPG.webp

‘Samen komen we er sterker uit’

 De NMv pakt haar verantwoordelijkheid met 0800-MEDIATION. Middels een toegankelijke tv-en radiospot ‘Samen komen we er sterker uit’ in de eerste weken van mei biedt de NMv het brede publiek een luisterend oor en steekt ze haar een hart onder de riem.

Juist nu we, zelfs in toenemende mate, conflicten hebben, biedt mediation een uitkomst; zeker met de prognose dat er naast een economische crisis ook een huwelijkscrisisgolf op komst is. En wat te denken van werkgevers die helaas nu impopulaire maatregelen moeten treffen door het wegvallen van business, iets wat vele werknemers raakt. Zie dan met elkaar de (werk)relatie maar eens op een constructieve manier voort te zetten of te beëindigen.

In beide spots wordt ook online mediation aangeboden, hetgeen laat zien dat juist ook deze manier van mediation helpt om conflicten op te lossen, zowel thuis, op het werk als zakelijk.

“Conflicten zullen altijd blijven voorkomen; de kunst is om het op een duurzame manier op te lossen. We zijn dan ook erg blij met deze spots. Al is het alleen al om er samen voor te zorgen dat we tot een vreedzame samenleving blijven komen, waar wij vanuit ons vak een bescheiden, maar niet onbelangrijk steentje, aan mogen en willen bijdragen”, aldus de woordvoerder van de NMv.

Klik hier voor beide spots: