Coronasteun op een rijtje

money-2180330_1280.jpg.webp

Het kabinet heeft diverse maatregelen getroffen om ondernemers te steunen die getroffen zijn door de coronacrisis. Ook veel mediators zijn geraakt door de crisis. Vragen over, en ervaringen met de maatregelen worden regelmatig gedeeld via de NMv-LinkedIn groep.

Onze zeer gewaardeerde oud-secretaris van de NMv, Dick Veldink, heeft op basis van de vragen die hij ontving uit het veld een reader samengesteld met de verschillende maatregelen en antwoorden op vragen hoe hiermee om te gaan. Vooral belangrijk: de aanvraag voor de TOGS-gift (!) ad € 4000,00 voor de direct getroffen mediator en wat daarvoor te doen! 

En een concept-verzoek aan de verhuurder van het bedrijfspand om -tijdelijke- aanpassing (verlaging) van de huur overeen te komen op grond van het BW. Doe er uw voordeel mee!

Voor de volledigheid: de auteur claimt geen volledigheid en geen wetenschappelijke waarde na onderzoek en sluit uitdrukkelijk elke aansprakelijkheid uit. Ook het bestuur draagt geen aansprakelijkheid voor de inhoud. Het is een initiatief ‘van leden voor leden’. Het NMv bestuur omarmt deze initiatieven van harte. 

Klik hier om de reader te downloaden.
Let op, de downloadlink is 1 week geldig - werkt de link niet meer, stuur dan een e-mail naar het secretariaat.