Belteam 0800-MEDIATION in de spotlight

0800 beeld.JPG.webp

Maar liefst 5 miljoen mensen hebben gemiddeld 3 keer de NMv-spots  ‘Samen komen we er sterker uit’ gezien en beluisterd! Een prachtresultaat, waar wij als NMv ontzettend blij mee zijn.

Sinds de lancering van de tv- en radiospots is er een enthousiast belteam ontstaan, bestaande uit enorm betrokken leden van de NMv. Deze leden hebben zich spontaan beschikbaar gesteld en daarbij, naast maatschappelijke betrokkenheid, ook actieve inzet voor de vereniging en de branche getoond. Vanaf de oproep aan alle leden van de NMv om zich aan te sluiten bij het belteam en ook tijdens de wekelijkse zoomevaluaties, onder leiding van bestuurslid Sandra Ploeg, was er een harde kern leden online aanwezig om ervaringen te delen en mee te denken over de uit te zetten acties en strategie van de NMv op marketing- en communicatiegebied.

‘Nu doorpakken en niet loslaten’ was de welgemeende gedachte van het kernteam. Daarom is besloten om in ieder geval tot en met de Week van de Mediation, welke dit jaar plaatsvindt van 19-23 oktober, het belteam aan te houden. Er blijft regelmatig een zoombijeenkomst plaatsvinden, om alle acties en de resultaten daarvan te monitoren.

Grote winst is dat de zichtbaarheid van mediation en van de NMv als vereniging enorm vergroot is waardoor we onze professie een boost konden geven en we meer vindbaar zijn; de nieuwe website ondersteunt daarbij. Het blijven delen op social media, juist ook door individuele leden, geeft de kracht van herhaling; een oproep aan alle leden dus!

Uit de evaluatie volgde verder dat de belettering van het 0800 nummer onbekendheid met zich meebrengt, vandaar dat ook het onderliggende nummer beschikbaar wordt gesteld; 0800-633 42 84. Ook wordt het tijdslot (bereikbaarheid van 8.00-20.00 uur) er afgehaald, zodat we 24/7 bereikbaar zijn.

Fantastisch is ook dat het 0800-MEDIATION nummer bemenst blijft met het belteam, waarbij er altijd ruimte is voor leden om zich daarbij aan te sluiten middels een mail naar info@mediatorsvereniging.nl