Gezocht: nieuwe collega in het bestuur van de NMv

NMv logo brede witrand.png.webp

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van algemeen bestuurslid die samen met ons de NMv wil laten groeien en bloeien. Bent u die betrokken mediator die het vak een warm hart toedraagt, graag in gesprek gaat met collega-mediators over de kwaliteit van ons vak en heeft u ook bestuurlijke ervaring? Dan nodigen wij u van harte uit te reageren op deze afwisselende functie in het bestuur.

De organisatie
De NMv is de grootste landelijk beroepsvereniging voor mediators met een professioneel verenigingssecretariaat gevestigd in Nijkerk. Het secretariaat wordt aangestuurd door de verenigingsmanager die verantwoordelijk is voor de uitvoering van het beleid en het bestuur ondersteunt.

Rol binnen bestuur
Het bestuur is collegiaal. Wij werken samen op basis van overeenstemming, terwijl ieder bestuurslid verantwoordelijk is voor een eigen portefeuille. Het gaat om een algemeen bestuurslid met een nader af te spreken takenpakket. Wij zoeken bij voorkeur iemand die affiniteit heeft op financieel terrein, en daarnaast beschikt over kwaliteiten ten aanzien van netwerk of lobby.

Tijdsbeslag en termijn
Een dagdeel per week, flexibele inzet. De bestuurstermijn is drie jaar en kan worden verlengd met een nieuwe periode van drie jaar na goedkeuring van de ALV, met een maximum van 3 periodes.           

Expertise

  • Ervaren mediator bij voorkeur geregistreerd of gecertificeerd
  • Bestuurservaring
  • Netwerker/verbinder
  • Financiële kennis is een pré
  • ​Teamplayer, kritisch meebewegend, (ruime) ervaring als zelfstandig mediator

Procedure
Na selectie van kandidaten door het bestuur wordt de benoeming ter goedkeuring voorgelegd aan de leden in een ALV.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de verenigingsmanager Caroline Loomans via info@mediatorsvereniging.nl of 033-247 34 96.

Wij nodigen u van harte uit te reageren op deze vacature. Graag ontvangen wij een motivatie en uw CV via info@mediatorsvereniging.nl. U kunt uw sollicitatie richten aan Caroline Loomans voor 15 juli 2020. De selectiegesprekken zullen plaatsvinden in week 30. Wanneer u in verband met vakantie afwezig bent in deze periode, graag dit in de brief aangeven.