Kenniscaroussel in de vorm van webinars groot succes!

business-1067978_1920.jpg.webp

Het bestuur kijkt samen met de webinarsprekers met tevredenheid terug op een geslaagde kenniscaroussel, welke plaatsvond op 18 juni jl.

Natuurlijk is het even wennen om niet je collega mediators te zien en even goed over het vak bij te praten op het NMv event. En natuurlijk hadden we het allemaal liever op de ‘oude’ manier gedaan, namelijk elkaar ontmoeten en er samen een mooie NMv middag van maken.

En tóch hebben we het met elkaar (!) maar mooi voor elkaar gekregen om er een topmiddag van te maken. Informatief, lerend en inspirerend waren de hoofdingrediënten en die zijn ronduit waargemaakt. Mede dankzij de flexibiliteit en het enthousiasme van de sprekers, Manon Schonewille met de verdieping van online mediation en Fred Schonewille met een actualiteitencollege over de mediation wetgeving.

Maar óók mede namens u; onze leden. En dat mag ook weleens gezegd worden!

U was gewoon tóch in grote getalen aanwezig en hebt actief via de chat meegedaan en natuurlijk met de oefening waarin de deelnemers zomaar in een willekeurige groep gezamenlijk een oefening konden uitvoeren. Dat is óók saamhorigheid onder leden. En dat geeft meer dan ooit het gevoel dat wij er als vereniging sámen voor gaan. Niet voor niets was het thema van deze kenniscaroussel ‘Samen komen we er sterker uit’; en dat hebben we samen voor elkaar gekregen!