Wie nomineert u voor de Eberhard van der Laan Mediation Award?

Eberhard_van_der_laan_6765_(2).jpg.webp

Elk jaar schenkt de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) bijzondere aandacht aan mensen die door hun optreden en persoonlijkheid een verbindende rol in de samenleving spelen. Mensen die uiteenlopende belangen met elkaar kunnen verbinden en daarmee bijdragen aan een prettige samenleving, waarin ruimte is voor verschillende ideeën en gezamenlijke oplossingen. Deze waarden zijn dezelfde als die gelden voor Mediation en verdienen daarmee de Eberhard van der Laan Mediation Award.

Tijdens het event op 20 oktober 2020 in de Week van de Mediation wordt deze Award weer uitgereikt.  Aan u de vraag of u personen, boegbeelden, wilt nomineren. Mensen waarvan u vindt dat zij een verbindende rol in de samenleving spelen en onze waarden hebben uitgedragen en een bijdrage hebben geleverd om het vak mediation bij het brede publiek onder de aandacht te brengen.
Wanneer u een kandidaat voor deze prestigieuze Award in gedachten heeft, dan kunt u dit onder vermelding van een heldere motivatie kenbaar maken via info@mediatorsvereniging.nl. Een onafhankelijke jury maakt de keuze wie de Award in ontvangst mag namen.

Wat maakt dat uw kandidaat deze Award zou moeten winnen?