NMv vindt nieuwe BAV-partner in Kendall Mason

aansprakelijkheid.jpg.webp

Als Nederlandse beroepsvereniging voor professionals in mediation (NMv) zoeken we voortdurend naar mogelijkheden om extra services aan onze leden te bieden. Het inspelen op ontwikkelingen binnen het vakgebied van mediators is hierbij belangrijk. De juridisering van de samenleving waarin mediators opereren stellen moderne eisen aan de inrichting van het vak mediator. Professionalisering op het gebied van Beroeps- en Bedrijfsaansprakelijkheid is daarbij een belangrijk onderdeel.

Nieuwe verzekeringsservice
Daarom zijn wij -naast de bestande AON verzekering- een samenwerking aangegaan met Kendall Mason waarmee wij aangesloten zelfstandige mediators een nieuwe Verzekeringsservice bieden. Deze NMv Verzekeringsservice speelt in op de toenemende vraag van NMv leden om op een eenvoudige en betrouwbare wijze toegang te krijgen tot kwalitatief hoogwaardige verzekeringen tegen een scherp tarief.

De NMv Verzekeringsservice biedt de zelfstandige NMv leden arrangementsvoordelen op de voor ondernemers meest cruciale verzekeringen. Het arrangement bevat op dit moment de volgende producten:

●      Beroeps- en Bedrijfsaansprakelijkheid
●      Cyber verzekering

In de nabije toekomst wordt de NMv Verzekeringsservice uitgebouwd met voorzieningen op het gebied van inkomensverlies bij een ongeval of ziekte, en inkomenszekerheid voor nabestaanden.

Julia Gerlach, voorzitter NMv:
"Als vereniging opkomend voor het belang van haar leden, zien wij de NMv Verzekeringsservice waar zowel AON als Kendall in vertegenwoordigd zijn - als een positieve ontwikkeling en mooie stap in het professionaliseren van het aanbod voor onze zelfstandige leden. Door het grote aantal NMv-leden kunnen wij zorgen voor een krachtenbundeling, wat leidt tot een inkoopvoordeel die de zelfstandige mediator als eenpitter niet kan realiseren. Daarnaast kunnen wij als beroepsvereniging onze leden een hogere kwaliteit van voorwaarden bieden. Direct voordeel voor onze leden dus!"

Over Kendall Mason
Kendall Mason is een van de weinige organisaties in Nederland die gespecialiseerd is in het ontwikkelen, adviseren en beheren van ledenarrangementen. Doelgroepen waarvoor Kendall Mason werkzaam is zijn: Zelfstandige Professionals, Accountants, Belasting Adviseurs, Financiele Planner en Branche- , Belangen- en Beroepsverenigingen. “Onderhandelen is onze kracht. Onafhankelijkheid onze filisofie”.