Verenigingsmanager NMv draagt stokje over

Jannemarie.png.webp

Afscheidswoord Caroline Loomans
In verband met mijn inzet op een groot project binnen MOS bv, de organisatie die de NMv ondersteunt, ben ik per 1 april niet meer werkzaam voor de NMv. Ik heb het stokje overgedragen aan een van mijn collega’s Jannemarie Vergunst. Zij zal samen met Francis en Jolanda (secretariaat), Maasje (communicatie) en Colette en Wilma (financiële administratie) de vereniging ondersteunen.

Dank jullie voor de samenwerking en heel veel succes met de mooie uitdagingen die er liggen.

Met vriendelijke groet,
Caroline Loomans

 

Nieuwe verenigingsmanager Jannemarie Vergunst (zie foto) stelt zich voor
Vanaf april ben ik de nieuwe NMv-verenigingsmanager en neem ik het stokje over van Caroline Loomans.  

Naast dat ik verenigingsmanager voor de NMv mag zijn, vervul ik deze rol ook voor enkele andere verenigingen: het Platform voor Informatiebeveiliging (PvIB) en Passage, christelijk-maatschappelijke vrouwenbeweging, en tot voor kort de Orde van Organisatieadviseurs en – deskundigen, de Ooa.  

Voordat ik bij MOS bv kwam – in september 2019 – heb ik vele jaren in allerlei rollen bij het CNV gewerkt, de op een na grootste vakbeweging van ons land. Van hoofd bestuurssecretariaat tot vrijwilligerscoördinator tot projectleider en beleidsadviseur. Voor verschillende sectoren en (beroeps)groepen binnen de vereniging. Meestal in rollen gericht op verbetering van de dienstverlening en de inzet van vrijwilligers, maar ook in de beleidsontwikkeling en lobby van meer ‘Haagse’ zaken. Ik hou van organisaties die ‘iets te vertellen hebben’, die midden in de maatschappij staan en de dynamiek die dat met zich meebrengt. Bij de NMv ben ik daarvoor volgens mij aan het goede adres