Uw casus met de overheid in vakblad Nederlandse Mediation?

Hans Bekker.jpg.webp

Uw casus plaatsen in Nederlandse Mediation is een geweldige kans om:
- mediation breder bekend te maken bij verwijzers en opdrachtgevers
- bij te dragen aan de kwaliteit en ontwikkeling van ons vak
- om uzelf als professional te profileren.

Méér mediators, verwijzers en opdrachtgevers dan ooit maken kennis met Nederlandse Mediation, nu het vakblad sinds dit jaar onderdeel is geworden van de papieren uitgave van TC.

Als redactielid voor de sectie ‘Overheid’ nodig ik u uit om samen te bekijken hoe u een bijdrage kunt leveren in een van de komende afleveringen van NM. Denk hierbij aan casuïstiek vanuit de mediationdisciplines, zoals overheid, familie- arbeid en strafzaak. Stuur een kort mailbericht naar hans.bekkers@mediatorsvereniging.nl en ik neem snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

In de eerste aflevering in maart kwamen twee casussen in de sectie Overheid aan bod.

De sectie Overheid is uiteraard interessant voor álle mediators, maar hier noem ik met name bestuurders en ambtenaren bij de overheid en semi-overheid. En voor Interne mediators, leden van SMRO (Stichting mediations in Milieu en Ruimtelijke Ordening, VMO (Vereniging Mediators Overheid) en Vereniging Bouwmediators Nederland.

Hans Bekkers

PS Had ik al laten weten dat ik reuzetrots ben op die nieuwe, mooie en interessante uitgave van TC én NM, nu beide bij de uitgeverij Wolters-Kluwer?

PS Voor opmerkingen en vragen over TC en NM kunt u altijd contact opnemen met Martijn Berntsen via info@mediatorsvereniging.nl