Gratis nieuwe NMv-ledenapp zorgt voor interne verbondenheid

NMv app.jpg.webp

De NMv leden-app, welke tijdens de ALV van 8 juni jl door het bestuur aan haar leden werd aangeboden en geintroduceerd, is met veel enthousiasme ontvangen.

Met deze app slaan we een nieuwe, moderne weg in richting meer verbinding. De app heeft namelijk niet alleen een informatieve functie, maar biedt leden onderling de gelegenheid om met elkaar contact te leggen en te onderhouden. Want juist het kunnen leggen van verbinding tussen leden onderling maakt dat we als vereniging functioneren en dat er initiatieven ontplooid kunnen worden door leden. Een vereniging voor en door leden, dat willen we immers zijn!

Een greep uit de mogelijkheden van de app:

  • Makkelijk aanmelden voor events
  • Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en social media posts
  • Laagdrempelig discussieren met andere leden
  • Snel contact met (het bestuur en secretariaat van) de vereniging via de ledenlijst

NMV-leden kunnen deze leden-app gratis installeren met de link en bijbehorende uitleg die zij via de mail hebben ontvangen. 

Installeren op uw telefoon zonder e-mail uitnodiging

Ook zonder uitnodiging kunt u de verenigingsapp downloaden en installeren. In dat geval gaat u naar de App Store of Google Play store:
Socie op Google Play
Socie op Apple App Store

Nadat u de app hebt geïnstalleerd en geopend, logt u in met het e-mailadres dat u heeft ingesteld als voorkeursadres in uw NMv-profiel. De app is niet gekoppeld aan de ledenadministratie, u dient dus zelf een nieuwe toegangscode te kiezen en in te voeren.

Kortom: deze app is zo laagdrempelig als mogelijk door leden te installeren en te gebruiken. Want dat is uiteraard de bedoeling! Nu is er (nog) een nieuwsbrief maar op de termijn zal dat medium achterhaald zijn en zal alle communicatie via de app en de website verlopen en te vinden zijn. De NMv gaat wat dat betreft met haar tijd mee!

Heeft u nog vragen over het installeren van de app, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat via info@mediatorsvereniging.nl.

Klik hier voor meer informatie en installatieinstructies (login vereist).