SAVE THE DATE: Week van de Mediation 1 t/m 5 november 2021 - Thema 'Verbinding'

team-spirit-2447163_1920.jpg.webp

Dit jaar organiseert de NMv van 1 t/m 5 november alweer de vijfde editie van de Week van de Mediation, deze keer op het thema 'verbinding'.

We starten deze week op maandag 1 november met een ludieke actie! Het bestuur is nu al achter de schermen razend druk met organiseren om tot een mooie week te komen. En natuurlijk gaan we u als lid hier ook bij betrekken en informeren.

Op dinsdag 2 november 2021 verzorgt de NMv weer een interactief programma in het kader van de Week van de Mediation 2021, met onder andere een boeiende plenaire spreker die vanuit het thema van dit jaar ‘verbinding’ zorgt voor een inspirerend uurtje.

Eberhard van der Laan Mediation Award 2021
Tijdens de Week van de Mediation wordt, dit jaar op 2 november, traditiegetrouw ook de Eberhard van der Laan Mediation Award 2021 uitgereikt aan een persoon die door zijn of haar optreden en persoonlijkheid een verbindende rol in de samenleving speelt.

Daarom doen wij nogmaals een oproep aan u; wie komt volgens u de Eberhard van der Laan Mediation Award 2021 toe?
Stuur uiterlijk 1 augustus a.s. uw keuze plus een motivatie waarom u deze kandidaat nomineert naar: info@mediationvereniging.nl
Ter inspiratie: kijk hier wie de afgelopen jaren de Eberhard van der Laan Mediation Award hebben ontvangen.

Na 1 augustus kunnen NMv-leden via een poll hun meest favoriete genomineerde kandidaat kiezen.

Wie ziet u als boegbeeld voor het mediationvak? Wij zijn benieuwd!