Kent u onze (nieuwe) vertrouwenspersonen al?

Paul en PeteR.jpg.webp

Als NMv-lid kunt u, als u behoefte heeft aan een luisterend oor, een beroep doen op een van onze Vertrouwenspersonen. Sinds deze maand is ons team uitgebreid met een nieuwe vertrouwenspersoon, PeteR Clark. Graag stellen wij (nogmaals) beide NMv vertrouwenspersonen aan u voor. informatie.

Paul Wijntje (1952) - rechts op de foto - is als geregistreerd mediator eigenaar van het Bureau voor Conflictbemiddeling en Mediation in Roermond en opgeleid tot jurist en psycholoog. Hij is gespecialiseerd in familiekwesties en heeft ervaring in arbeids- en samenwerkingsconflicten. Hij geeft trainingen in onder andere ethische kwesties en het tuchtrecht. Paul is Vertrouwenspersoon voor de NMv sinds 2005.

PeteR Clark (1963) - links op de foto - heeft jarenlange ervaring als vertrouwenspersoon, klachtbehandelaar en adviseur medezeggenschap, vaak in complexe omgevingen en belangentegenstellingen bij zowel bedrijven als overheden. Zijn drive ligt in het luisteren naar mensen, het verbinden van mens en organisatie en op een gedegen klachtafhandeling. PeteR is onder andere voorzitter van de werkgroep Externe Vertrouwenspersonen van de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen. De NMv is blij dat we PeteR aan ons team vertrouwenspersonen mogen toevoegen!

Wat kan een NMv-vertrouwenspersoon voor u betekenen?
De NMv-vertrouwenspersoon is uw mentor in kwesties waarmee u zich als mediator geen raad weet en geeft preventief advies bij een klachtdreiging. Ook ondersteunt de Vertrouwenspersoon mediators tegen wie een klacht is ingediend of een tuchtzaak loopt. Onze Vertrouwenspersonen hebben veel ervaring, als (geregistreerd) mediator én als vertrouwenspersoon bij netelige kwesties. Ze werken volgens een protocol waarin geheimhouding een belangrijke plaats inneemt. Loopt u als mediator tegen dingen aan waarbij u een luisterend oor goed kunt gebruiken? Neem dan rechtstreeks contact op. De contactgegevens van Paul Wijntje en PeteR Clark vindt u op het ledengedeelte van de website, evenals het protocol en overige