NMv verwelkomt nieuwe (aspirant) bestuursleden

katherine-hood-WzpTINUT-3E-unsplash.jpg.webp

Tijdens de ALV op 1 november namen Martijn Berntsen en Sandy Buurman als bestuursleden afscheid van het bestuur. Dit betekende dat we op zoek moesten naar waardige vervangers. Er werd een vacature uitgezet en wij zijn heel blij dat we nu kunnen aankondigen dat vanaf januari 2022 maar liefst drie nieuwe (aspirant) bestuursleden ons bestuur komen versterken! Uiteraard is het aan de leden tijdens een ALV  om definitief met deze benoeming in te stemmen. Tot die tijd lopen de aspirant-bestuursleden zich warm. Wij stellen ze alvast graag aan u voor:

Ton van Pelt.jpgTon van Pelt (Doezum, 1946)
Ton is zich na een loopbaan als wethouder en burgemeester, gaan toeleggen op het mediatorschap. Hij is werkzaam voor The Lime Tree Mediationnetwerk en daarnaast actief als trainer en coach voor de Bestuursacademie.

 

 

Gjalt Schippers (Sleeuwijk, 1957)Gjalt schippers
Gjalt is geen onbekende voor het bestuur. Als adviseur met veel kennis van wet- en regelgeving wordt hij al regelmatig betrokken bij relevante dossiers, denk aan het traject rond de mediationwetgeving. Gjalt is gespecialiseerd in mediationtrajecten bij en voor de overheid, en geeft en ontwikkelt alsmede trainingen op het vlak van onder andere sociale zekerheids- en bestuursrecht.

 

Pieter BeukerPieter Beuker (Amsterdam, 1988)
Pieter heeft een economische achtergrond en richt zich met zijn eigen bedrijf Consensius Mediation & Advies op arbeids- zakelijke en familiemediation. Daarnaast is hij actief als buurtbemiddelaar en adviseur van diverse start-ups en Verenigingen van Eigenaren.

 

Wij wensen de nieuwe bestuursleden succes en wijsheid toe en daarnaast veel plezier om bij te dragen aan onze mooie vereniging. In een van de volgende nieuwsbrieven stellen de nieuwkomers zichzelf nader voor.