Actie en oproep: Tijdschrift Conflicthantering en Nederlandse Mediation vaker op tafels van verwijzers en opdrachtgevers

TC.png.webp

Het Tijdschrift Conflicthantering (TC) en het Tijdschrift Nederlandse Mediation (NM) worden beschouwd als dé vakbladen in ons

Het Tijdschrift Conflicthantering (TC) en het Tijdschrift Nederlandse Mediation (NM) worden beschouwd als dé vakbladen in ons vakgebied voor mediators en andere professionals in conflictoplossing. Wij hebben als doel dat verwijzers en potentiële opdrachtgevers onze vakbladen vaker zien liggen op hun tafels en bureaus. Dit doel past in de bredere ambitie dat mediation wordt beschouwd als vanzelfsprekende stap om conflicten op te lossen of escalatie te voorkomen.

NMv zet acties op 
Dit is ook een oproep aan u: ziet u kansen voor de bredere verspreiding van TC en NM of heeft u ideeën en wilt u ermee aan de slag? Meld u zich dan bij Hans Bekkers.

Deel jouw ervaringen in NM!

U kunt ook een andere bijdrage leveren aan de vakontwikkeling en het uitdragen van mediation onder verwijzers. Als u een mediation hebt uitgevoerd dan kunt u namelijk een interessante bijdrage met uw reflecties plaatsen in het vakblad NM. U heeft er veel aan: het scherpt u omdat u nadenkt over hoe u dilemma’s hebt aangepakt en hoe u  uw vak uitoefent, u draagt bij aan de professionele discussie over mediation, u zet verwijzers op het spoor om u of collega-mediators te benaderen bij een conflict. En u ontvangt er PE-punten voor.

Bijdragen kunt u leveren in de volgende gebieden: arbeid, overheid, zakelijk, familie en straf. Neem contact op met Hans Bekkers, ook als u sluimerende belangstelling hebt. Hij brengt u vervolgens in contact met het redactielid dat zich bezighoudt met uw vakgebied.