Gezocht: extra nieuwe collega in het NMv-bestuur

Vacature.jpg.webp

De NMv is steeds meer te zien en te horen in het belang van haar leden. In het kader van belangenbehartiging, het Manifest en

De NMv is steeds meer te zien en te horen in het belang van haar leden. In het kader van belangenbehartiging, het Manifest en diverse andere onderwerpen waar het bestuur zich graag bij laat betrekken en zich sterk voor wil maken, wordt extra slagkracht gevraagd. Vind u het leuk en zinvol om in een team gepassioneerde mensen te werken met het doel om mediation/conflictbemiddeling op de kaart te zetten en heeft u gemiddeld 4 uur per week beschikbaar voor deze mooie uitdaging, meldt u zich dan!  Van harte aanbevolen.

Rol binnen bestuur

Het bestuur is collegiaal. Wij werken samen op basis van overeenstemming, terwijl ieder bestuurslid verantwoordelijk is voor de eigen portefeuille. Het gaat om een bestuurslid met een nader af te spreken, inhoudelijk, takenpakket. Wij zoeken bij voorkeur iemand die daarnaast ook affiniteit heeft op financieel gebied, maar ook de (statutaire) rol van secretaris is nog vacant.

Tijdsbeslag en termijn

(Minimaal) een dagdeel per week, flexibele inzet. De bestuurstermijn is drie jaar en kan worden verlengd met een nieuwe periode van drie jaar na goedkeuring van de ALV, met een maximum van 3 periodes.                                    

Expertise / competentie

  • Creatief denken en handelen
  • Iemand die beweging kan bewerkstelligen
  • Bestuurservaring is een pré
  • Netwerker/verbinder
  • Teamplayer, kritisch meebewegend     

En u bent vanzelfsprekend lid van de NMv.

Vergoeding

Aan een bestuursfunctie is een vergoeding verbonden van € 3.000 per jaar. Hiervoor wordt verwacht dat een kandidaat ten minste een dagdeel per week aan de functie besteedt.

Procedure

Na ontvangst van de sollicitatie vindt een tweetal gesprekken met twee bestuurders plaats, waarna het bestuur een keuze maakt voor een kandidaat. Voorafgaande aan de benoeming hanteren we een inwerkperiode van zes maanden. Hierna besluiten we gezamenlijk of u als kandidaat wordt voorgedragen aan de ALV. Benoeming vindt plaats in de ALV.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de voorzitter van NMv, Julia Gerlach via julia.gerlach@mediatorsvereniging.nl / tel. 0651301660 of met Jannemarie Vergunst, verenigingsmanager via jannemarie.vergunst@mos-net.nl / tel. 0611738094.

Wij nodigen u van harte uit te reageren op deze vacature. Graag ontvangen wij een motivatie en uw cv via info@mediatorsvereniging.nl. U kunt uw sollicitatie richten aan Jannemarie Vergunst NMv verenigingsmanager voor 10 juni 2022.