Schrijven voor je vak!

Schrijven voor je vak 2.jpg.webp

Natuurlijk zijn we allemaal benieuwd hoe collega-mediators hun mediation aanpakken. Daarom hierbij een herhaalde oproep om uw

Natuurlijk zijn we allemaal benieuwd hoe collega-mediators hun mediation aanpakken. Daarom hierbij een herhaalde oproep om uw mediation, beleidsbemiddeling of conflictaanpak in den brede te delen met collega’s en potentiële opdrachtgevers in het Tijdschrift Nederlandse Mediation (NM).

Bijdragen kunt u leveren in de volgende gebieden: arbeid, overheid, zakelijk, familie en straf. Neem contact op met Hans Bekkers via info@mediatorsvereniging.nl, ook als u sluimerende belangstelling hebt. Hij brengt u vervolgens in contact met het redactielid dat zich bezighoudt met uw vakgebied.
Hans.Bekkers

Bent u nog wat onzeker over uw schrijfkunsten? Tijdens de Week van de Mediation organiseert de redactie van NM een workshop ‘Schrijven voor je vak’. Hier krijgt u tips hoe u op snelle wijze een bijdrage voor de NM kunt schrijven, compleet met oefeningen. Meer informatie over deze workshop volgt binnenkort.