Column juni 2022 - Julia Gerlach

Julia Gerlach Column.jpg (1).webp

Een korte column dit keer omdat ik hoop u aanstaande maandag op de NMv Ledendag te spreken.

Wat bijzonder om in het Bomencentrum onze ALV en kenniscarrousel te houden. Een prachtige omgeving met buitenruimtes voor de break-outrooms als het mooi weer is, en dat ziet er wel naar uit. Een heerlijk Italiaans amusebuffet. Een gastheer die ons meeneemt hoe bomen lijken op mensen of juist andersom. En dat zijn nog maar de contouren van de dag.

De inhoudelijke dag is actueel en inspirerend. Lees en hoor de aankondigingen bij de uitnodiging in de nieuwsbrief en/of onze LinkedIn bedrijfspagina.

Omdat we van verschillende kanten het verzoek kregen niet-leden welkom te heten, hebben wij besloten dat ieder lid die zich aanmeldt ook een introducee mee mag nemen. We hebben immers een jubileum jaar en dat willen we natuurlijk uitstralen.
Dat houdt in dat iedereen die zich via de gebruikelijke wijze aanmeldt voor de ledendag, ook een introducee kan aanmelden via info@MOS-events.nl o.v.v. voor- en achternaam, organisatie en email-adres van de introducee.

Voor introducees organiseren we tijdens de ALV een workshop over de bemiddelingsclausule en is er daarna nog tijd om wat te ontspannen of te werken.

Heeft u vragen of wilt u reageren? Klik hier!

Met warme groet,

Julia Gerlach