NMv Ledendag 2022: een groot succes!

Ledendag 1.jpg

Op 27 juni jl. vond de NMv Ledendag plaats in het schitterende Bomencentrum in Baarn. Tijdens deze dag hebben de deelnemers genoten van de mogelijkheid elkaar weer live te zien en te spreken en te genieten van inspirerende sprekers en onderwerpen.

De dag begon met de ALV, waarin het bestuur onder andere de belofte* van de NMv presenteerde. Deze is door leden bekeken en aangevuld. Ledendag 3

Met name de visie die Prof. dr. Eric Lancksweerdt tijdens zijn keynote aan ons presenteerde zorgde voor veel inzicht en inspiratie om ons mooie beroep in een breder licht te beschouwen. Hij liet ons zien dat er nog zoveel meer kan met mediation. Zelfs het vernieuwen van de democratie door burgerparticipatie valt binnen de mogelijkheden, mits met goede, op mediation gebaseerde gespreksbegeleiding.

Ledendag 1Tijdens het middagprogramma konden de aanwezigen kiezen welke presentatie zij wilden bijwonen. Het was soms lastig kiezen uit het aanbod, waaronder presentaties van Jasper Horsthuis (De Scheidingsdeskundige), Daan Schmidt (Storybrand: Storytelling als marketingprincipe voor je eigen praktijk), Henk Karman (Maakt de krapte op de arbeidsmarkt arbeidsmediation interessanter?), Linda Reijerkerk (Centrum voor Conflicthantering) en natuurlijk Gjalt Schippers over de NMv mediationwet*.

De ledendag werd afgesloten door Hans Blokzijl, eigenaar van het Bomencentrum, met een wervend betoog welke eigenschappen van bomen passen bij welke mensen. 

Wij willen graag alle deelnemers, sprekers van harte bedanken voor hun aanwezigheid en inzet.
En het Bomencentrum willen we bedanken voor de gastvrijheid.

Graag tot de volgende bijeenkomst!

Met hartelijke groet,
Het bestuur van de NMv

* De belofte is nader uitgewerkt en op de website gepubliceerd.