Amsterdam UMC vraagt hulp van arbeidsmediators

Hulp van arbeidsmediators.png

Voor een onderzoek van het Amsterdam UMC en de NVAB zijn zij op zoek naar werknemers, leidinggevenden en arbozorgprofessionals (zoals bedrijfsartsen, casemanagers, arbeidsdeskundigen etc.) die hun ervaring willen delen over een meegemaakt arbeidsconflict of de begeleiding als arbozorgprofessional bij een conflict.

Ze willen weten welke behoeften werknemers, leidinggevenden en arbozorgprofessionals nodig hebben t.a.v. een conflict op het werk of de begeleiding bij een conflict.

Daarvoor zoekt men werknemers, leidinggevenden en arbozorgprofessionals die willen deelnemen aan een eenmalig online groepsinterview van 2 uur in november. Voor de werving hiervan vragen zij hulp aan arbeidsmediators, omdat die veel contact hebben met mogelijke deelnemers.

Kent u werknemers, leidinggevenden of arbozorgprofessionals die wellicht mee willen doen aan het onderzoek? Neem contact op via de mail: s.j.vanetten@amsterdamumc.nl of stuur dit bericht of (een van de) onderstaande informatiebrieven door naar mogelijke deelnemers.  

Informatiebrieven over het onderzoek: 

 
Heeft u al direct een vraag? Neem dan gerust contact op met Soraya van Etten (s.j.vanetten@amsterdamumc.nl)

Als NMv nemen wij zitting in de begeleidingscommissie van dit 2-jarig onderzoek.