Column Julia Gerlach - oktober 2022

Julia.png

Wist u dat de Week van de Mediation in België op dit moment plaatsvindt? Deze speciale aandacht voor mediation is een internationale activiteit, meestal in de derde week van oktober. Omdat Nederland de derde week van oktober doorgaans herfstvakantie heeft, wijken wij hiervan af en starten de Week van de Mediation op 31 oktober. Alle mediators kunnen in deze week in hun directe omgeving Mediation/Conflictbemiddeling positioneren en de samenleving positief beïnvloeden.

Promotie

Als NMv zijn wij ‘uit ons dak’ gegaan om onze leden te faciliteren: we hebben een speciale website voor de Week van de Mediation ontwikkeld waarop iedere mediator eigen activiteiten kan plaatsen. Ook zijn hier, nadat u zich heeft aangemeld voor een activiteit, allerlei hulpmiddelen te vinden, zoals persberichten, powerpointpresentaties, inspiratie en filmpjes om de marketing in eigen omgeving neer te zetten. Met grote dank aan onze inspirator Jelle Hoppenbrouwers.

Verder wordt er deze week een persbericht vanuit de NMv Nederland ingestuurd ter promotie van de Week van de Mediation. En we posten regelmatig berichten op LinkedIn en Twitter, met het vriendelijke verzoek deze te delen. Voor het goede doel!

Hierbij alvast een drietal links waarmee u direct zelf een post op uw eigen tijdlijn(en) kunt plaatsen.

Samen bereiken we de samenleving

Wij zien de week van de mediation als samenwerking. Het faciliteren door NMv en het inkoppen door alle mediators in het land. Samen bereiken we de samenleving. Mediators: veel succes en plezier met jullie activiteiten en marketing in eigen omgeving. En laat vooral horen hoe het gaat, via onze LinkedIn-pagina: https://www.linkedin.com/company/nmv-nederlandse-mediators-vereniging

NMv-middag

Op dinsdagmiddag 1 november combineren wij tijdens de NMv-middag de uitreiking van de Eberhard van der Laan Mediation Award met ons 20-jarig jubileum in de Vereeniging in Utrecht. Ook geven wij daar inzicht hoe-en waar wij ons ‘roeren’ in de maatschappij in het kader van ‘aandacht voor mediation’. Wij zien en merken dat deze voedingsbodem een positief effect heeft op ons beroep.

Op dit moment staat alles in het teken van de Week van de Mediation, zowel voor- als achter de schermen. Maar er is natuurlijk meer! Leest u enkele initiatieven en oproepen in deze nieuwsbrief van oktober waar de NMv bij gevraagd of betrokken is. 

Heeft u vragen of wilt u reageren, dan kan via julia.gerlach@mediatorsvereniging.nl.

Met warme groet,

Handtekening Julia

Julia Gerlach, voorzitter NMv