Zeer succesvolle Week van de Mediation

DSC_0117.JPG

Dank aan iedereen die aandacht heeft besteed en heeft bijgedragen aan de Week van de Mediation. Dankzij jullie staat ons vak en onze maatschappelijk verbindende rol meer dan ooit in de belangstelling.

We hebben veel inspiratie voorbij zien komen, zoals op het gebied van overheid/gemeenten, zorg/WMO- en jeugdconsulenten, onderwijs, arbeid, familie en milieu/ruimtelijke ordening. En natuurlijk de bemiddelingsclausule, die in ieder contract of publiekrechtelijk besluit opgenomen kan worden. Het laat zien dat mediation werkt en breed gedragen wordt.  

Ook heeft de NMv de Eberhard van der Laan Mediation Award voor de 6e keer uit mogen reiken, dit jaar aan Munish Ramlal, ombudsman van de stadsregio Amsterdam. Zijn initiatief van de 'Ombulance' laat zien dat 'de menselijke maat' het verschil maakt.

Verder was er op 1 november de masterclass schrijven voor je vak en heeft de NMv een nieuwe website ‘vindeenmediator.nl' en de mediation-scheurkalender gelanceerd. Allemaal prachtige initiatieven. Lees alles hierover in onze aankomende nieuwsbrief.

Voor ieders agenda: volgend jaar start de Week van de Mediation op 30 oktober 2023! Wij verheugen ons daar nu al op.

Het bestuur NMv