Nieuwe benoemingen bestuur NMv

Introductie bestuur.png

Tijdens de Algemene Ledenvergadering die plaatsvond op donderdag 8 juni heeft Julia Gerlach officieel afscheid genomen als voorzitter van de vereniging. Samen met de aanwezigen heeft zij teruggekeken naar het jaar 2022. Voordat er een blik geworpen kon worden naar het komende jaar hebben de leden ingestemd met de benoeming van een nieuwe voorzitter en een penningmeester. Zij waren reeds onderdeel van het huidige bestuur als (aspirant) bestuurslid.

Maak kennis met de nieuwe voorzitter Willem Ruiterman en penningmeester Aad van Dam

willem+ruitermanWillem Ruiterman
“Ik ben van huis uit ondernemer met een hele brede interesse. Dat bracht mijn carrière via retail naar assurantiën, financial planning en human resource management. Daarna ben ik 15 jaar werkzaam geweest als piloot in onder andere Azië en Europa. Vanuit die hoek neem ik ervaring mee van veel verschillende culturen. Daarnaast heb ik veel bestuurswerk gedaan. Ik heb ervaring als vrijwilliger in buurtbemiddeling en ben mediator.”

“Mijn uitdaging in het bestuur? Het NMv adagium 'Eén sector, één geluid, met ruimte voor eigen identiteit' verder ontwikkelen en invullen. Daar wil ik mij de komende tijd hard voor maken. Want de NMv heeft hart voor de samenleving.

Wilt u meer weten over het werkzame leven van Willem Ruiterman? bekijk dan zijn Linkedin-profiel.


AadAad van Dam

Na 35 jaar ondernemer geweest te zijn ben ik sinds 2017 arbeidsmediator en help de in mediation betrokken partijen een oplossing te vinden voor de kwestie of het conflict waar ze zich in bevinden. Het geeft mij voldoening als er een oplossing gevonden kan worden.

“Mijn uitdaging in het bestuur? De NMv verder brengen en daar waar nodig mijn collega bestuurders bijstaan.

Willen jullie meer weten over zijn werkzame leven dan kunnen jullie zijn Linkedin-profiel bekijken.


Aad en Willem kijken uit naar een vruchtbare samenwerking met al hun fijne collega’s bij de NMv.