Maak kennis met het nieuwe verenigingsbureau

Vereningsbureau NPS.jpg

Sinds 1 juli 2023 is de NMv een samenwerking aangegaan met een nieuw verenigingsbureau. NonProfit Support. Wanneer jij met de NMv belt, wordt de telefoon door één van de medewerkers van NonProfit Support aangenomen. Ook verzorgen zij de algemene vragen en e-mail. In deze nieuwsbrief stellen zij zich voor.

NonProfit Support is dienstverlener op het gebied van administratieve en secretariële ondersteuning voor stichtingen en verenigingen.

Onze missie is om te ontzorgen en continuïteit te borgen. In ons logo wordt dat weergegeven: de steel staat voor de continuïteit van jouw vereniging. Het ontzorgen wordt verbeeld door de zaadjes die verspreid worden.

Binnen verenigingen zijn de administratie en de (interne) organisatie van levensbelang. Toch blijft het budget hiervoor vaak krap. Daarom bieden wij onze deskundigheid op het gebied van financiële processen en verslaglegging aan. We treden op als secretariële, administratieve- en financiële kracht. De wensen van jou als NMv-lid staan daarbij centraal. 

Op de foto zie jij ons team. Het bestaat uit Bart Eijkelboom, Marieke Hogenhout, Arwin Kraaij, Nico Imminkhuizen en Henrike van de Bijl. Wij kijken ernaar uit met elkaar te gaan samenwerken!

Op onze website https://nonprofitsupport.nl/over-ons/ stellen wij ons graag verder aan jou voor.