Tijdschrift Conflicthantering

Tijdschrift Conflicthantering is hét vakblad voor conflictbemiddeling in brede zin, zoals conflictcoaching, buurtbemiddeling en arbitrage. Elke editie is gevuld met praktijkgerichte en verdiepende artikelen, interviews, columns en visies op de vakontwikkeling. In het katern Nederlandse Mediation beschrijven en reflecteren mediators op eigen casuïstiek van de praktijk. Casuïstiek op het gebied van arbeid, familie, overheid, zakelijk en straf.

Tijdschrift Conflicthantering (TC) en het katern Nederlandse Mediation (NM) worden daarom ook gelezen door verwijzers bij conflictoplossing, zoals bedrijfsjuristen en management van organisaties, rechters en advocaten, HR-medewerkers, verzekeraars, geschillencommissies en overheden zoals gemeenten, provincies en ministeries, waterschappen en uitvoeringsorganisaties.

Tijdschrift Conflicthantering verschijnt 4 keer per jaar. TC is een uitgave van de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) en wordt uitgegeven door Wolters Kluwer.

Kies je abonnement op Tijdschrift Conflicthantering

 1. Gratis abonnement via lidmaatschap NMv. Kosten NMv-lidmaatschap: € 209,98 per jaar.
  Meer informatie
   
 2. Abonnement via Wolters Kluwer - € 199,54 per jaar, excl BTW.
  https://shop.wolterskluwer.nl/tijdschrift-conflicthantering-voordeelbundel-sNPNEDMEDI/
   
 3. Gratis proefabonnement - Stopt automatisch na 6 maanden
  Aanmelden

Voor meer informatie neem je contact op met de Nederlandse Mediatorsvereniging via 0345 - 589002 of info@mediatorsvereniging.nl.