Week van de Mediation

Mediators, meld je nu aan!

Van 30 oktober tot en met 3 november vindt de zevende editie van de Week van de Mediation plaats. In deze week worden door mediators verschillende activiteiten door het hele land georganiseerd, en vindt je via verschillende mediakanalen meer informatie over conflictbemiddeling.

Een uitgelezen kans om jouw mediationpraktijk op de kaart te zetten. De NMv helpt je graag. Wil je weten hoe? Klik snel door naar Weekvandemediation. Deze speciale week is bedoeld voor iedereen die geinteresseerd is hoe mediation en geschilbemiddeling het leven makkelijker kunnen maken.

Kan jij je steun verlenen aan de Week van de Mediation? Via de website www.weekvandemediation.nl kun je jouw activiteiten aanmelden. Via deze website vind je ook vele adviezen om activiteiten te organiseren, locaties te kiezen en ruchtbaarheid aan jouw activiteiten te geven.

Het zou fantastisch zijn als jij dit jaarlijks terugkerend initiatief kan ondersteunen en daarmee mediation in Nederland meer bekendheid kan geven. En wie weet, misschien hou je er waardevolle leads aan over!

Ga naar www.weekvandemediation.nl